Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Om oss

Hvem er vi?

Glass Senteret AS er en glassmester med tilholdssted rett utenfor Drammen. Vi har holdt på siden 1995 med bygningsglass. Nedslagsfeltet vårt er sør-østlandet. 

Som et ekstra tilskudd, overtok vi selskapet Glas Weld Norge AS (GW) og implementerte det inn til vår bedrift. I 2019 startet vi sertifisering av alle teknikere og i dag leverer vi noen av de beste resultatene man kan oppnå innen sliping/polering av glass.

Vi har erfaring og bred kompetanse innen sliping og polering av glass. Sammen med verktøy, produkter og ikke minst nytenkning fra Glas Weld Systems er vi sikre på at vi kan tilby det beste som markedet har å by på innen sliping av glass. 

Vi er selvfølgelig medlem i Startbank.

Glas Weld System (GS)

Vi benytter vekrtøy, slipe/poleringsprodukter fra det ledende selskapet på verdensbasis, innen sliping/polering av glass.

Samt at vi er sertifiserte og følger programmet med utvikling innen dette fagområdet.

Det er viktig med nøyaktighet, presisjon og stabilitet for å få gode resultater når man sliper. GW har 30 års erfaring og har samarbeidspartnere i mer enn 50 land.

 

Share on Facebook

Logg inn